Menu

Tale ved "opvisningen" 2021

  

Kære medlemmer, forældre til medlemmer, instruktører, hjælpere og sponsorer!

Jeg havde jo virkelig ønsket og håbet, at jeg i dag stod i Frederiksberghallen Sorø sammen med en masse energiske og spændte gymnaster og deres familier, men i stedet står jeg her. Jeg står her sammen med jer, men på afstand.

Jeg vil gerne takke jer alle for et forunderligt gymnastik år, hvor vi heldigvis nåede at smage lidt af det fællesskab, energi og den glæde som gymnastikken kan give. Måske er det derfor det er så svært at være tålmodig, når vi ved, hvad det er vi går glip af. Livet her i LBI kan løfte meget. Det kan løfte stemning, det kan løfte sundhed, det kan løfte trivsel og det kan i den grad løfte fornemmelsen af at høre til.

Jeg håber ikke I medlemmer er i tvivl om, at vi stadig er her og krydser alt hvad vi krydse kan for at vi når at åbne lidt op for alt det gode vi har her i LBI så snart som muligt. Vi planlægger på de fleste hold, at vi forlænge sæsonen til sommerferien, når vi får lov at komme i gang igen.

Der er flere af holdene, der trækker uden for stille og roligt. Nogen ønsker lidt at sikre lidt mere lys og lune temperaturer, andre tager overtøjet på og er på vej. Vi skal nok sørge for I får besked på de forskellige hold, når der lægges planer.

Ellers er det jo fortsat gang i den virtuelle del af LBI Gymnastik. Enkelte hold streamer hver uge på Facebook, andre sender træningsvideoer ud og andre aftaler alternative måder at mødes på. Tak fordi I medlemmer er med på at teste alle disse forskellige former af. Positivt er at sige, at vi har fået medlemmer, der fortæller, at de elsker og trives godt med at træne med hjemme fra stuen og det for dem vil fortsætte på denne måde når muligheden byder sig. Derfor er der flere hold, der kommer til både at træne fysisk, men med streaming fra salen.

Tak til alle de helt og aldeles fantastiske instruktører der er i LBI Gymnastik. Tak for jer. Tak fordi I er der og holder fast i håb, glæde og engagement. Det er lidt sværere at anerkende jeres indsats, når vi ikke ses hyppigt i salen eller omklædningsrummet, men I er uvurderlige og vi håber I alle har lyst til at fortsætte indsatsen mange sæsoner endnu. Og helt det samme gælder alle vores hjælpere både de små og de lidt større 😊

Jeg håber I alle har det godt derude og I holder modet oppe. Jeg håber I finder glæden i bevægelse på andre måder og I måske nyder naturen og den udendørs arena den kan byde på.

Vi drømmer og håber på vi kan mødes til en skøn gymnastik fest, i hvert fald er der noget der skal indhentes og noget at holde fast i. Håbet og troen på at ”det bliver godt igen”

Tak til alle herfra

De kærligste hilsner fra Anne Grethe – LBI Gymnastik