Menu

Corona

image
22. november 2020 kl. 10:09
Gymnastikafdelingens aktuelle retningslinjer.

Kære alle!

LBI Gymnastik har et stort ønske om at finde balancen mellem at holde liv i leg, bevægelse og fællesskab og at skærme mod smitte med Covid-19. Vi har derfor forsøgt at holde så meget liv som muligt i gymnastik & fitness de kommende 4 uger med de skærpede restriktioner der er udstedt fra myndighederne (vedhæftet).

Vigtigt er at sige, at vi vægter højt at holde fast i den gejst og det engagement vores frivillige udviser, derfor er der enkelte hold, der holder pauser, andre der kaster sig ud i alternative træninger, men alle med den mulighed, at de kan sige til eller fra hvis det ikke fungerer for den enkelte frivillige der har ansvaret.

Alle vores børnehold (fra 0-21 år) fortsætter som de har gjort de seneste uger med et max. på 50. De hold der har voksne deltagende, altså forældre-barn og krudtugler må gerne have de voksne med så længe de er del af aktiviteten og nødvendig for at barnet kan være med. ALLE over 12 år skal bære mundbind ind og ud af hallen, som tilskuer eller hvis man af anden årsag bare opholder sig i hallen. Under udøvelse af aktiviteten må man tage mundbind af ligesom man må tage det af når man er i omklædningsrummet, men skal have det på ind og ud. Så de af jer der bare er der - på med mundbindet :-)

Instruktørerne på vores voksen hold er virkelig seje, de har alle fundet på gode løsninger og jeg tænker de alle fortjener et kæmpe skulderklap :-)

  • Svedetimen arbejder på at fortsætte træningen enten med træning hveranden uge eller halve times intervaller med mindre hold
  • Svedetimen Light udsætter de 4 ugers træning til april måned
  • Pilates og Østrogenholdet opdeler træningen i halv times intervaller med mindre hold
  • Mix motion deler sig også op i to
  • Cross Gym træner også opdelt i to hold

Er det ikke bare sejt? Og måske finder vi faktisk også på et par pop up alternative træninger for 10 friske deltagere i løbet af de næste 4 uger, det ved man aldrig.

De bedste ønsker om en dejlig søndag aften til jer alle

På gymnastikudvalgets vegne - Anne Grethe